< Ga terug naar website


bcoreclameburo

Blog bco reclameburo

Folder Bulthuis Financiële Dienstverlening

Voor Bulthuis Financiële Dienstverlening in Kampen hebben wij een folder gemaakt.

Lees meer

Z-cards IJsseldelta Marketing

Z-cards Voor IJsseldelta Marketing hebben wij  Z-cards ontwikkeld met de bijbehorende doos. Een kaart met allemaal leuke uitjes in de IJsseldelta. Wilt u een Z-card voor uw event? Neem gerust contact met ons op.  

Lees meer

Gevelbelettering Vishandel De Buitenhaven

Gevelbelettering is een echte eyecatcher voor uw winkel of bedrijf. Voor Vishandel de Buitenhaven in Kampen hebben wij een ontwerp gemaakt dat smaakt. Voor de uitvoering hiervan maken wij gebruik van betrouwbare partners die zorgen dat alles perfect geplakt wordt. Ook iets voor uw winkel of bedrijf? Neem vrijblijvend contact op met ons.  

Lees meer

Corso Vollenhove 2016

De klus is weer geklaard, al het drukwerk van het Corso Vollenhove  2016 is klaar. Op 27 augustus vindt het het Corso Vollenhove 2016 weer plaats en ook dit jaar mochten wij de opmaak en het drukwerk verzorgen voor het Corso. De programmaboekjes, entreekaarten, posters, polsbandjes en de flyers wachten nu op de nieuwe eigenaren.

Lees meer

Flyer Fifty Fit

Flyers, een mooi middel om je event of product te promoten. Voor o.a. de gezond en fit markt Fifty Fit hebben wij een flyer ontworpen. De klant heeft een voorzet gegeven en wij hebben hem ingekopt :)  

Lees meer

Inside information is weer klaar

Voor Uitgeverij Gelderland hebben wij de Inside Information weer gemaakt, editie nummer 3 van dit jaar. kijk op www.insideinformation.nl voor meer informatie. Ook uw magazine laten opmaken door bco reclameburo? Neem contact met ons op een vraag naar de mogelijkheden.

Lees meer

Mediadocumentatie BrugMedia

Voor BrugMedia, onze moeder, hebben wij voor het jaar 2016 de mediadocumentatie gemaakt. Één brochure met alle informatie over adverteren bij de kranten en websites van BrugMedia. Voor de hele versie kunt u hier klikken.   Ook uw klanten verrassen met een mooie overzichtelijke brochure? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.  

Lees meer

Kranten

Voor Uitgeverij BrugMedia, waar wij onderdeel van uitmaken, doen wij de vormgeving en opmaak van hun huis-aan-huis bladen. Dit zijn in de directe omgeving o.a. De Brug, De Swollenaer, De Stadskoerier, Streeknieuws. Wilt u ook een krantenproduct voor uw bedrijf, festival, oranjevereniging, enz. Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Lees meer

Website Steffie Stoffen

De website van Steffie Stoffen in Zwolle is al een paar weken online, maar willen we nog wel in het zonnetje zetten. De website is helemaal naar de wensen van de klant gemaakt en bevat een feature waarbij je kan bekijken hoe de winkel er uit ziet. bekijk hier de website van Steffie Stoffen.

Lees meer

De Inside Information is weer klaar

Voor Uitgeverij Gelderland hebben wij de Inside Information, vaktijdschrift over projectinrichting, (interieur)architectuur en verlichting, opgemaakt. 84 pagina's dik en verschijnt 6 x per jaar! kijk op www.insideinformation.nl voor meer informatie. Ook uw magazine laten opmaken door bco reclameburo? Neem contact met ons op een vraag naar de mogelijkheden.  

Lees meer

bco reclameburo • Constructieweg 41-1 • Kampen (038) 337 00 54 • info@bcoreclameburo.nl
bcoreclameburo